Thuis

Jiangyin Meyi Packaging Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Jiangyin Meyi die Co., Ltd verpakken is een professionele fabrikant van hoogte - kwaliteits kosmetisch pakket en verpakking voor dagelijkse chemische producten, op voorwaarde dat de volledige dienst die zoals vormontwikkeling, injectie, PE/PET, aluminiumanodisation, druk, het hete stempelen, het met een laag bedekken en assemblage silkscreen blazen.

 

Gevestigd in Industriezone Jinfeng, huangtang, xuxiake, Jiangyin-is de stad, Jiangsu-provincie, Meyi één van de meest gekwalificeerde fabrikanten met geavanceerde technologie en volledige waaiers van producten. Wij hechten groot belang aan innovatie die van producten, ontwikkeling van nieuwe ontwerpen houden en nieuwe toepassingsgebieden onderzoeken om de eisen van klanten over de hele wereld te ontmoeten. Wij voeren naar landen en gebieden zoals Europa, Noord-Amerika en Zuidoost-Azië uit, dat tot 80% van de totale verkoop bijdraagt, en onze producten worden geleverd aan zowel binnenlandse als buitenlandse merk kosmetische bedrijven.

 

Onze hoofdproducten omvatten:

  1. Etherische olie die verpakken: etherische oliefles in glasmateriaal, openingsreductiemiddel en GLB, druppelbuisje met bol en glaspipet, enz.
  2. Fles zonder lucht, lotionfles, kruik, nevelfles, shampooing fles, de vloeibare fles van de handwas in diverse materialen;
  3. Kosmetische pomp en nevelpomp met inbegrip van: fijne mistspuitbus, golfplaatpomp, roompomp, lotionpomp, schuimpomp, voedselrang het doseren pomp (strooppomp), trekkerspuitbus, kleppen & toebehoren;
  4. Parfum verpakking het omvatten: de fles van het parfumglas, de fles van het geurglas, parfumkroonkurk, parfumpomp, aluminiumkraag en parfumverstuivers;
  5. Geneesmiddel die verpakken: farmaceutische containers in diverse materialen, neusspuitbus, mondelinge spuitbus;
  6. Samenstelling die verpakken: lippenpommadebuis, lippenstiftbuis, Mascarabuis, lipglossbuis, poedergeval, eyelinerbuis, oogschaduwgeval, zachte buis;
  7. Deksels en kappentoebehoren: Kosmetische deksels en kappen in diverse materialen, aluminiumtoebehoren.
Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De pioniersjaren

Onze geschiedenis begint in 2005, met de stichting van het Vormende de Workshopbedrijf van Jingzuo. De ingenieur WANG ontwikkelt zijn eerste vorm van schroef plastic deksel voor de fles van de klant in Mei 2005. Aangezien er een innovatief ontwerp in deze vorm is, bewaart de klant veel grondstoffen tijdens de productie. Dit liet Jingzuo-het Vormen aanwinst een goede reputatie in de moding industrie van plastic producten.

 

Hoogtepunten   

 

2006

De het Vormen Workshopfusies met MEYI-Plastieken om te vormen wat nu is kennen als MEYI-Groep. MEYI gaat aan deisgn en opbrengs eersteklas en kwaliteit verzekerde vormen voor klanten verder die hen toestaat om minste grondstoffen te gebruiken om de meeste gekwalificeerde plastic punten snel te veroorzaken. Deze vormen zijn goed - gekend als „gemakkelijk te handhaven“ en „vriendschappelijk voor energiebehoud“.

 

2007

MEYI begint het systeem van spuitbus te bestuderen dat wijd voor de cosmetischee producten in vloeistof wordt gebruikt. In Juni, is het ontwerp van de pomp van de parfumnevel gebeëindigd. En 5 maanden later, zijn alle vormen gebeëindigd.

 

2008

De de pompvormen worden van de parfumnevel met succes getest en de eerste partij van de pomp van de parfumnevel wordt geproduceerd en aan klant geleverd. De terugkoppeling is positief voor de functie van deze nevelpomp.

 

2009

MEYI investeert 30 nieuwe injectiemachines voor de productie van nevelpomp, en in hetzelfde terwijl, wij beginnen andere soorten het uitdelen systemen zoals behandelingspomp en lotionpomp te bestuderen.

 

2010

Het ontwerp van behandelingspomp en lotionpomp is gebeëindigd en beginnend om aan de vormen te werken. De structuur van pomp wordt gewijzigd perfect om op de basis van huidige pompen te zijn. In September, zijn de vormen gebeëindigd.

 

2011

Wij investeren nog eens 30 injectiemachines voor het nieuwe product zoals behandelingspomp en lotionpomp. Totaal hebben wij 70 inejctionmachines met inbegrip van de aanvankelijke machines voor de tests van vormen. Tot September, worden de tests van nieuwe vormen voor behandelingspomp en lotionpomp met succes gedaan. In November, wordt de eerste partij van behandelingspomp en lotionpomp gestuurd en op de markt brengend koppel is zeer goed terug. Een ander groot ding in dit jaar is dat wij beginnen om onze producten uit te voeren en wij hebben ons eigen internationaal commercieel team.

 

2012

Aan satisfire de grote hoeveelheidsbehoefte van de binnenlandse markt, investeren wij nog eens 20 injetionmachines en 10 automatische productielijnen voor het assembleren van pomphuisvesting. In September, voegen wij met succes met een fabriek samen die aluminiumtoebehoren zoals aluminiumshell, aluminium GLB, aluminiumkragen, enz. produceert. Wij worden groter dan ooit. De de parfumkroonkurken en pompen worden één van de populairste producten van ons bedrijf.

 

2013

De pomp van de trekkernevel wordt met succes ontwikkeld en 10 andere injectiemachines met 15 een andere productielijnen worden geïnvesteerd. In Juni, zullen wij met succes participe met een fabriek van de glasfles en op deze wijze, onze levertijd van de glasfles korter dan ooit zijn.

 

2014

Wij zien de bedrijfskans van de pomp van de stroopautomaat voor de voedsel uitdelende industrie en beginnen ontwikkeling van dit product te vormen. In Oktober, hebben wij de automaatpomp van de nieuwe productenstroop die speciaal voor de voedselindustrie wordt gebruikt.

 

2015

Wij beginnen investeren om de HUISDIER en PE flessen te produceren. 15 de blazende machines en 15 injectie-blazende machines worden geïnvesteerd. Wij hebben een rijke gamme van producten voor de komeet verpakking. Wij beginnen om veel druppelbuisje verpakkende producten te ontwikkelen en te veroorzaken.

 

2016

Wij investeren om fles verpakking te veroorzaken zonder lucht die wijd voor hoge van de eind kosmetische olie en essentie producten wordt gebruikt. Nog eens 20 injectiemachines en één productielijn worden geïnvesteerd. 

 

2017

Verscheidene nieuwe producten met octrooien worden ontwikkeld. Wij houden bewegend, nooit einde!

 

 

China Jiangyin Meyi Packaging Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Jiangyin Meyi Packaging Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Jiangyin Meyi Packaging Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Jiangyin Meyi Packaging Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : Meyi

Aantal werknemers : 300~500

Jaarlijkse omzet : 30000000-50000000

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Jiangyin Meyi Packaging Co., Ltd. Certificaten China Jiangyin Meyi Packaging Co., Ltd. Certificaten China Jiangyin Meyi Packaging Co., Ltd. Certificaten

Laat een bericht achter

We bellen je snel terug!